Priser

Pris:

Terapi/Coaching – 1-1½ time kr. 800,00

Hvor:

Tølløse eller Roskilde

Terapi afdækker ofte dybe problematikker. Typisk ting som stammer fra vores barndom, uhensigtsmæssige mønstre, stress, depression, ulykkelig kærlighed mv.

Nogle ting kan rent faktisk afklares og “knuden” løses op på 1 session. Andre ting kræver måske lidt mere.

Afhængigt af din problematik, vil vi så i fællesskab beslutte hvilket interval der passer dig bedst. Ofte kan det være en gang om måneden i starten til at komme i gang. Det kan altid ændres efter dit behov og er ALTID din beslutning.

Coaching afdækker ofte en kortere og enkeltstående situation, såsom jobskifte, karriereskifte eller andre perspektiver, som vedrører nye veje i livet. Dette kan som regel klares på 1-2 sessioner.

Ens for begge typer er, at det er dig som klient der skal arbejde og jeg som terapeut, der lytter og stiller opklarende spørgsmål.

HUSK! Det er altid vigtigt at du mærker om vi har en god kemi, ellers vil du ikke opnå nogen former for fremskridt i vores samtaler.

Walk ‘n’ Talk

Terapi og coachingen kan også gives som en Walk ‘n’ Talk, hvor vi går en tur sammen.

Den friske luft giver ilt og endorfiner til din krop. Det giver en mere uformel samtale, hvor du som klient slapper bedre af. Alt sammen giver det en bedre grobund for at du kan få gang i din udvikling.

Du kender det sikkert godt i forvejen, en god gåtur giver tit luft til tanker og følelser.  Du har sikkert  prøvet det, at gå ture med andre giver bare endnu mere. Dine tanker bliver hørt og sparret.

Kim